fbpx
 

Vragen over blokarten, blowkarten of strandzeilen?

Hoe oud moet ik zijn om te blokarten? Wanneer kan bied blokarten Zuid-Holland het blokarten aan? Voor de meeste vragen hebben wij hieronder een antwoord maar mocht uw vraag er niet tussen staan kan u gerust contact met ons opnemen!

Hoe oud moet je zijn om te kunnen blokarten?

Wie bieden het blokarten, blokwarten of strandzeilen aan voor kinderen vanaf 13 jaar/50 kilo, onder de 13 jaar of 50 kilo kunnen de kinderen eventueel meerijden in een duo-blokart met een zijspan. Als u hiervan gebruik wilt maken horen wij dit graag vooraf

Is blokarten gevaarlijk?

Blokarten Zuid-Holland is aangesloten bij de Vebon en TUV gecertificeerd. Onze deskundige instructeurs zorgen voor een goede en veilige begeleiding van het blokarten

Waar is het blokarten?

Het blokarten bieden wij aan tussen Hoek van Holland en Scheveningen. Doordat het ‘s-Gravenzandse strand in het Westland rustig en groot is het uitermate geschikt om te strandzeilen. Klikt u hier om direct om route te plannen naar onze locatie.

Kan ik omkleden voordat ik ga blokarten?

Dit kan, wij beschikken over een kleedkamer en warme douches waar je je na het blowkarten kan opfrissen.

Waar laat ik mijn waardevolle spullen?

Als je gaat blokarten, blowkarten of strandzeilen kan je je spullen veilig opbergen in een van onze lockers

Gaat het blokarten altijd door?

Het blokarten kan helaas niet altijd doorgaan, met het blokarten zijn we afhankelijk van de wind, we hebben minimaal windkracht 2 / 3 nodig om goed te kunnen rijden. Wij bieden altijd een alternatieve activiteit aan mocht het onvoldoende waaien.

Wat kost het blokarten?

Het blokarten bieden wij al aan vanaf €22,50 per persoon! Klik hier voor een overzicht van al onze tarieven.

Waarom boeken via blokartenzuidholland.nl?

Blokarten Zuid-Holland is een onderdeel van Wato Events. Als bijna tien jaar hét evenementenbureau voor groepsuitjes en strandactiviteiten langs de Westland kust. Waarom boek je ons?

  • Veiligheid voorop
  • VeBon-lid en TUV gecertificeerd
  • Professionele en leuke begeleiding
  • Aangesloten horeca
Direct boeken Naar tarieven