fbpx
 

Blokarten tijdens uw familieuitje

Ook voor uw familieuitje is strandzeilen of blokarten een geschikte activiteit. Doormiddel van een korte uitleg bestuur je de blokart race je over het ‘s-Gravenzandse stand je familieleden zo voorbij. Zowel voor het gezin als voor de grotere families kunnen wij een compleet programma aanbieden met meerdere activiteiten zoals shoot out, raften en een geheel verzorgde expeditie Robinson via Wato Events. Na jullie familie uitje bieden wij uitgebreide horeca mogelijkheden aan zoals een lunch, barbecue of heerlijk diner in ons strandpaviljoen Beachclub Breez.

Waarom boeken via blokartenzuidholland.nl?

Blokartenzuidholland.nl is een onderdeel van Wato Events. Al bijna tien jaar hét evenementenbureau voor groepsuitjes en strandactiviteiten in ‘s-Gravenzande langs de Westland kust. Waarom boek je ons?

  • Veiligheid voorop
  • VeBon-lid en TUV gecertificeerd
  • Professionele en leuke begeleiding
  • Aangesloten horeca
Naar tarieven Direct boeken

Praktische informatie

Wat is een blokart?

Een blokart is een voertuig op driewielen, enkel aangedreven door de wind in een zeil en bestuurd door een piloot. Het blokarten, ook strandzeilen genoemd, wordt als sport bedreven op de stranden.

Waar komt blokarten vandaan?

De blokart komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland, hier is de blokarten ontworpen door Paul Beckett. Het idee was een om een strandzeilwagen te maken die voor een brede doelgroep gebruikt zou kunnen worden.

Eigenschappen van een blokart.

  • Een blokart is handgestuurd
  • Door het compacte formaat is de blokarten zeer wendbaar
  • Een blokart is te vervoeren in de achterbak van een auto
  • Een blokarten is gemakkelijk te onderhouden
  • De blokart is geschikt voor een grote doelgroep

Welke soort blokarts zijn er?

Er zijn verschillende soorten blokarts op de markt, deze verschillen vooral in materiaal (RVS of ijzer) Naast de verschillende blokarts zijn er ook verschillende zeilen op de markt. Hoe harder de wind hoe kleiner het zeil is wat gebruikt wordt

Wat zijn de blokart locaties in Nederland?

Er zijn verschillende locaties om te blokarten in Nederland, het blokarten ofwel strandzeilen wordt veel gedaan op stranden. Blokarten is niet toegestaan om alle stranden. Voor het blokarten is er een harde ondergrond nodig en voldoende ruimte om te kunnen rijden.