Vrijgezellenfeest blokarten

Strandzeilen, blowkarten ofwel Blokarten als vrijgezellendag?

Ben je opzoek naar een unieke en sportieve vrijgezellen dag aan het strand van Zuid-Holland? Kom dan blokarten bij Wato events en beleef het Westlandse strand. Blokarten is voor iedereen toegankelijk, jong, oud, dik, dun, sportief, a-sportief dit is geen probleem.Het is zeer laagdrempelig, binnen een paar minuten scheur je achter de vrijgezel aan!

Meer doen dan Strandzeilen, blowkarten ofwel blokarten met jullie vrijgezellendag?

Bij Wato events is dit geen enkel probleem, behalve blokarten kunnen wij activiteiten verzorgen zoals: powerkiten, raften, kajakken, golfsurfen, boogschieten, dj clinics of djembé workshops.

Omdat wij alle activiteiten in eigen beheer hebben heeft u bij ons altijd een goede en betaalbare vrijgezellendag.

Nog wat eten en drinken, of aansluitend een complete barbecue?

Wato events werkt nauw samen met verschillende strandpaviljoens in Ter Heijde, Monster, ’s-Gravenzande of Vlugtenburg, deze strandpaviljoens liggen allemaal aan de kust van de provincie Zuid-Holland, in de regio Westland. Samen met deze strandpaviljoens kunnen wij van uw vrijgezellendag een geslaagde dag aan het Westlandse strand maken.

Kortom wilt u de ultieme vrijgezellendag beleven aan het Westlandse strand met aansluitend een barbecue of compleet diner, dan bent u bij Wato events aan het juiste adres.

Meer informatie voer blokarten? Klik hier

 

Wilt u blokarten?

Direct contact voor prijzen en beschikbaarheid.

0174 700 228

Vraag hier direct uw prijs op

Wij voorzien u binnen 48 uur van een offerte!

 Ja   Nee