Bedrijfsuitje blokarten

Blokarten, blowkarten of strandzeilen als bedrijfsuitje?

Het blokarten is ideaal voor een uitdagend en sportief bedrijfsuitje. Blokarten is makkelijk om te leren en toegankelijk voor iedereen. Jong, oud, dik, dun, sportief, a-sportief dit is geen probleem en daarom ideaal voor uw bedrijfsuitje.

Wilt u meer doen dan blokarten, blowkarten of strandzeil met uw bedrijfsuitje?

 

Bij Wato events is dit geen enkel probleem, behalve blokarten kunnen wij activiteiten verzorgen zoals: powerkiten, raften, kajakken, golfsurfen, boogschieten, dj clinics of djembé workshops. Omdat wij alle activiteiten in eigen beheer hebben heeft u bij ons altijd een goed en betaalbaar personeelsuitje.

Wilt u barbecueën of na afloop een compleet personeelsfeest?

Wato events werkt nauw samen met verschillende strandpaviljoens in Ter Heijde, Monster, ’s-Gravenzande of Vlugtenburg, deze strandpaviljoens liggen allemaal aan de kust van de provincie Zuid-Holland, in de regio Westland. Samen met deze strandpaviljoens kunnen wij van uw bedrijfsuitje een geslaagde dag aan het Westlandse strand maken.

Kortom wilt u samen met u bedrijf het ultieme bedrijfsuitje beleven aan het Westlandse strand, dan bent u bij Wato events aan het juiste adres.

Meer informatie voer blokarten? Klik hier

 

Wilt u blokarten?

Direct contact voor prijzen en beschikbaarheid.

0174 700 228

Vraag hier direct uw prijs op

Wij voorzien u binnen 48 uur van een offerte!

 Ja   Nee